Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Το ζήσαμε και αυτό!!!



Τη Δευτέρα, 24/9, ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Ηγ/τσας που τελούσε υπό κατάληψη έσπευσε στην αστυνομία όπου μήνυσε τους μαθητές. Στη συνέχεια εμφανίστηκε περιπολικό έξω από το σχολείο που ζητούσε να συλλάβει συγκεκριμένους μαθητές, κάτι που τελικά απετράπη.





Το θέμα, εκτός των αυτονόητων, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που ο εν λόγω διευθυντής είναι στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά χρόνια συνδικαλιστής και αιρετός του κλάδου στο ΠΥΣΔΕ.



Η ενέργεια αυτή είναι απαράδεκτη και καταγγελτέα από κάθε άποψη, είτε οφείλεται σε προσωπικό παρορμητισμό του κ. διευθυντή, είτε εκφράζει την προσπάθεια της «υπεύθυνης αριστερής αντιπολίτευσης» που για να γίνει μελλοντικά «κυβερνώσα αριστερά», προσφέρει τα προαπαιτούμενα εχέγγυα προς το αστικό πολιτικό σύστημα που θα κληθεί να διαχειριστεί.



Η Αριστερή Παρέμβαση καθηγητών από θέση αρχής καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών και ποινικοποίησης των αγώνων τους. Αναρωτιόμαστε: δεν έχει τίποτε να πει δημοσίως για το γεγονός η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας;

facebook.
Επειδη το φαινομενο του διευθυντικου χαφιεδισμου,τη παρεμβασει,της πολιτειας οπως φαινεται,πρεπει οι ΕΛΜΕ να δρασουν αμεσα.Ενα μετρο που θα μπορουσε να ληφθει ειναι η διαγραφη τους απο τις τοπικες καθηγητικες ενωσεις.
διογενης




Δεν υπάρχουν σχόλια: