Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018




Αρχική >

Μαθητικά ραντεβού συντονισμού το Σαββατοκύριακο


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουάριος, 2018 - 18:00 | Στην Κατηγορία: 

Μαθητές

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Πανελλαδικής Συνάντησης στις 28 Γενάρη
Σε όλη τη χώρα, μαθητικά συμβούλια και μαθητικές συντονιστικές επιτροπές συζητούν και προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Συνάντηση Συντονισμού, που έχει καλέσει η Συντονιστική Επιτροπή των μαθητών της Αθήνας, για την Κυριακή 28 Γενάρη, στη 1 το μεσημέρι, στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Πλουμπίδη 24, Χαϊδάρι).
Σε αυτό το πλαίσιο, το Συντονιστικό Μαθητών Κερατσινίου - Δραπετσώνας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση όλα τα σχολεία του Πειραιά, αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά, ενώ για τη Δευτέρα 22 Γενάρη προσανατολίζεται σε πορεία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πειραιά.
Στη Θεσσαλονίκη, η Συντονιστική Επιτροπή των μαθητών καλεί σε πλατιά συνάντηση την Κυριακή 21 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Ακόμα, την Παρασκευή 26 Γενάρη οργανώνει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, με στόχο να ενισχυθεί οικονομικά η μετάβαση των μαθητών στην Αθήνα για τη συνάντηση.
Στο Ηράκλειο Κρήτης, η Συντονιστική Επιτροπή διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, αύριο Σάββατο, στο γηπεδάκι στα Δειλινά στο Ηράκλειο, με σύνθημα «Βάλε γκολ στο σχολείο - εξεταστικό κέντρο! Θέλουμε σχολείο να μορφώνει, όχι να εξοντώνει»!
Στην Πρέβεζα, η Συντονιστική Επιτροπή των μαθητών καλεί σε ανοιχτή συνάντηση την Κυριακή 21 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/mathitika-rantevoy-syntonismoy-savvatokyriako#ixzz54trmSNaD
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: