Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πιο αργά ανοίγουν αύριο τα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα λόγω παγετού

Μετά τις 9.00 η έναρξη των μαθημάτων

Πιο αργά ανοίγουν αύριο τα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα λόγω παγετού
Πιο αργά θα χτυπήσει αύριο το πρωινό κουδούνι στα σχολεία στην ορεινή Έδεσσα, αλλά και τη Φλώρινα και το Άργος Ορεστικό, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, όπως ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές.
Συγκεκριμένα, η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί. Η απόφαση αφορά τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία όλης της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας και των οικισμών Άγρα, Νησίου, Βρυττών, Καρυδιάς, Κερασιάς, Αγίας Φωτεινής της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας.
Εξάλλου, με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, την Τετάρτη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Όπως έγινε, άλλωστε, γνωστό, με απόφαση του δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου θα ξεκινήσουν αύριο τη λειτουργία τους στις 09.15.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: