Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Στο Μέγαρο Μουσικής
Συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία διοργάνωσαν, χθες, στο Μέγαρο Μουσικής, τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου και Αθήνας με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
Και το θερμό χειροκρότημα του κοινού ανέδειξε ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης στις χορωδίες των δύο σχολείων, καθώς τα μουσικά σύνολα συνόδευσαν με εκπληκτική καλλιτεχνική αρτιότητα τους στοίχους του μεγάλου ποιητή.
«Κάναμε μία συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε το αναντικατάστατο και πολύτιμο έργο των Μουσικών Σχολείων από τη μετακίνηση των παιδιών έως και την αγορά οργάνων και, σήμερα, τα παιδιά παίζουν για όλους μας», τόνισε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας αγκάλιασε την προσπάθειά τους, συνδράμει και στηρίζει κάθε προσπάθειά τους, καλώντας τους και συμμέτοχους σε εμβληματικές δράσεις όπως η "Αθήνα Ελεύθερη"», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, από τη σκηνή του Μεγάρου, λίγο πριν αρχίσει η συναυλία.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν η Μαρίζα Κωχ, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Ηλίας Αριώτης και οι συνθέτες Γιάννης Νικολάου και Μιχάλης Τρανουδάκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: