Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρία των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Μάρτιος, 2018 - 12:57 | Στην Κατηγορία: 


Παράσταση διαμαρτυρίας 

Ενόψει της παρουσίας του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου τη Τρίτη 27/3/2018 στις 14:00, στο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Κ. Μακεδονία, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης, θα πραγματοποιήσουν πορεία-διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, με αίτημα την άμεση και ορατή λύση για  ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ του σχολείου στο ΠΑΠΑΦΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.
Επιγραμματικά αναφέρουμε τα εξής:
Ελάχιστο καιρό πριν τη λήξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για τη λύση του προβλήματος στέγασης του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Καλλιτεχνικού Σχολείου στη Βόρεια Ελλάδα (Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Αμπελοκήπων) με προσανατολισμό στις καλές τέχνες (εικαστικά – θέατρο – χορό) συγκεντρώνοντας μαθητές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες εκπαίδευσης σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΤΙΡΙΟ.
ΕΝTΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ λειτουργεί διαμελισμένο σε δύο κτίρια που απέχουν 2 χλμ. μεταξύ τους θέτοντας σε κίνδυνο σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ μαθητές και καθηγητές που μετακινούνται, μη εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους χώρους και υποδομές για την διεξαγωγή των κατευθύνσεων.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ παρά τη θετική γνωμοδότηση του Δ.Σ. του ΠΑΠΑΦΕΙΟΥ, δεν έχουν προχωρήσει στο ελάχιστο. Η ανάγκη επίλυσης του προβλήματος στέγασης ενός σχολείου είναι στοιχειώδης και αυτονόητη.
Η ύπαρξη και λειτουργία ενός οποιουδήποτε σχολείου, διασφαλίζεται από την ΠΟΛΙΤΕΊΑ



Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/diamartyria-ton-mathiton-toy-kallitehnikoy-gymnasioy-me-lykeiakes-taxeis-toy-d#ixzz5B1Jrl3YT
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: