Σάββατο 27 Αυγούστου 2016


Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των τυροκομείων μέχρι μετρήσεις για τις θρεπτικές ουσίες μεταποιημένων τροφίμων. Ο καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών - Τοξικολογίας μιλάει για νέες καινοτομίες της ομάδας του, τη σχέση τροφής και υγείας και την ανάγκη εκπαίδευσης των καταναλωτών.
Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των…
KATHIMERINI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: