Παρασκευή 12 Απριλίου 2013


Θησείο: Απέχουν από τα μαθήματά τους γιατί κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα
Αντιδρώντας στην αδιαφορία, όπως αναφέρουν, της δημοτικής αρχής, οι μαθητές, και οι γονείς τους φυσικά, του 73 Δημοτικού Σχολείου Αθηνών από την Πέμπτη απέχουν από τα μαθήματά τους επ’ αόριστον μέχρι να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημά τους.
 
Το σχολείο είναι σκέτο ερείπιο και οι μαθητές κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Οι γονείς αποφάσισαν να απέχουν οι μαθητές από τα μαθήματά τους από την Πέμπτη μέχρι να βρεθεί λύση για το πρόβλημά τους
 
Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίασή της που πραγματοποίηθηκε την 1η Απριλίου 2013 με κύριο θέμα την Έκθεση Επικινδύνου Οικοδομής της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων αποφάσισε να ζητήσει από τον Δήμαρχο Αθηναίων και από τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου την άμεση υλοποίηση των προτεινόμενων στην Έκθεση μέτρων.
Επειδή η γραφειοκρατία και η αδιαφορία έχουν εξαντλήσει τόσα χρόνια την υπομονή μας, εάν μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου δεν έχει δοθεί λύση στα προβλήματα του Σχολείου, τα παιδιά μας από την Πέμπτη 11 του μήνα θα απέχουν από τα μαθήματά τους επ'αόριστον.
Καλούμε την Πέμπτη όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να συγκεντρωθούν έξω από το Σχολείο μας να διεκδικήσουμε μαζί την άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων.
Τώρα πια δεν μας αρκούν οι αόρατες υποσχέσεις, ούτε οι αιώνιες δικαιολογίες.
alfavita.gr
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: