Σάββατο 2 Ιουνίου 2012








Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο.





Στο εξεταστικό κέντρο στο Ιλιον δεν έδωσαν τις διευκρινίσεις στους υποψήφιους στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον;



Καλησπέρα σας,

είμαι μαθητής της 3ης τάξης του λυκείου και έδινα σήμερα πανελλαδικά το μάθημα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,Θέλω να σας ενημερώσω πως έχει γίνει ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος καθώς ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για κάποια συγκεκριμένα θέματα.



Το περιστατικό αυτό έγινε στο εξεταστικό κέντρο στο Ίλιον που εξεταζόμαστε μαθητές από το 3ο,4ο και 7ο Λύκειο(εξεταστικό κέντρο Αλαμάνας).



Επειδή γνωρίζω πόσο έγκυρη και ανιδιοτελή ιστοσελίδα είστε και είμαι σίγουρος πως κατανοείτε και σέβεστε τους κόπους τόσων χρόνων, θα ήθελα να γνωστοποιήσετε το συγκεκριμένο ατυχές συμβάν στο ευρύ κοινό της εκπαιδευτικής κοινότητας και όχι μόνο προκειμένου να παρθούν κάποιες ορθολογικές αποφάσεις που δεν θα αμαυρώσουν το μέλλον μας και τα ονειρά μας.





Στο παραπάνω σχόλιο υποψηφίου μας ήρθε η παρακάτω απάντηση του προέδρου του Ε.Κ.



Το Εξεταστικό Κέντρο του 4ου ΓΕ.Λ. Ιλίου θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 2 Ιουνίου από 10.00΄έως 12.00΄ για ενημέρωση των υποψηφίων που έχουν πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.

Τσούνταρος Ζαχαρίας
alfavita.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: