Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

 


Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές - Η ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Πειραιά (Γυμνάσιο-Ενιαίο Λύκειο)

Μέρος της σκηνής στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε σήμερα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ιωσήφ Βουράκης, πρόεδρος του ΟΠΑΝ, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Πειραιά (Γυμνάσιο-Ενιαίο Λύκειο)

  Την Δευτέρα 28/11/2022 κατά την διάρκεια πρόβας μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, για παράσταση που θα πραγματοποιούταν το ίδιο βράδυ υπό την αιγίδα του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, κατέρρευσε τμήμα της κεντρικής σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου.

   Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων παιδιών, τα οποία μετέβησαν με ατομικά μέσα σε νοσοκομεία ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις  και να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για ένα από αυτά κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: