Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για bulling στα δημοτικά της Κομοτηνής με τις ευλογίες Διευθυντών

  
Αγαπητό tromaktiko,
διευθυντρια δημοτικου σχολειου Κομοτηνης...
χτυπαει μαθητη διοτι ταχα εβρισε οπως ισχυριστηκε συμμαθητης του λογω εμπαθειας.

Ο μαθητης ηταν σημαιοφορος μετα απο κληρο που βαλανε οι ιδιοι οι δασκαλοι και απο εκει ξεκινησαν ολα τα προβληματα του.

Επειδη ομως ο μαθητης τυγχανει να εχει διασπαση προσοχης και ειχε πεσει θυμα μπουλιγκ και στο παρελθον ισχυριστηκε πως το παιδι ειχεπροβληματα
 και στο αλλο σχολειο και αρα αυτο φταιει.

Τα παιδια του εν λογω σχολειου ( εξι εξ αυτων) αφου περικυκλωσαν τον μαθητη τον απειλησαν λεγοντας του να μην ξαναφερει τους γονειςτου στο σχολειο.

Και αφου ενημερωθηκε η διευθυντρια για το συμβαν εθελοτυφλωντας το προσπερασε αναγκαζοντας τον πατερα του παιδιου να χαστουκισει ενα εξ αυτων. Ετσι εκει που του χρωστουσαν του πηραν και το βοδιπου λεει και η λαικη ρηση.

Μετα απο διαστημα πολλων ημερων και αφου ο πατερας βλεποντας να μην γινεται τιποτα κατεφυγε στην πρωτοβαθμια εκπαιδευση , με αποτελεσμα η διευθυντρια του σχολειου να συγκαλλεσει μια συναντηση των γονεων οπου ουσιαστικα ηθελε να κατηγορησει τον αμοιρο μαθητη , λεγοντας οτι αφου εχτυπηθη ο μαθητης (απο τα εξι παιδια ) τοτε αυτα συσποιρωθηκαν εναντιον του παιδιου.

Η διευθυντρια δηλαδη ενοιψε ως αλλος πιλατος τας χειρας της και δεν αναφερθηκε τιποτα για την κωλυσιεργια της.

Αποτελεσμα το ιδιο μεσημερι που το παιδι επεστρεψε στο σπιτιανεφερε στους γονεις του οτι επεσε θυμα ξυλοδαρμου. Το παιδικατηγορηθηκε ενωπιον γονιων και δασκαλων οτι εχει προβλημα , και οπως ειπε και μια εξ αυτων θα εχει και στην εργασια του αργοτερα και με την γυναικα του .

Ελεος σε τι ατομα εμπιστευομαστε την μορφωση των παιδιων μας , σε σωστα μεντιουμ .

Αξιοσημειωτο ειναι παντως οτι η κυρια διευθυντρια τηλεφωνησε στηνμητερα του παιδιου για να καθαρισει την τουαλετα που ειχε χρησιμοποιησει το παιδι της γιατι την λερωσε εξαιτιας αδιαθεσιας του.

Το κρατος δεν πληρωνει καθαριστρια για αυτες τις δουλειες;

Μηπως πρεπει ολοι οι γονεις να κυκλοφορουνε με ενα λαστιχο και μιαχλωρινη στην Ελλαδα του εικοστου πρωτου αιωνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: