Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013


Διαμαρτυρία για τα προβλήματα των μουσικών σχολείων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013, 12:04

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων διοργανώνει σήμερα πανελλήνια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μουσικά σχολεία. Οι γονείς διεκδικούν την κάλυψη όλων των κενών θέσεων στα εν λόγω εκπαιδευτικά ιδρύματα, την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στη μεταφορά των μαθητών και στη σίτιση αυτών κ.ά..




Στην Αθήνα περίπου 400 μαθητές, γονείς και καθηγητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοραή και έκαναν πορεία προς τη Βουλή. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν όλα τα μουσικά σχολεία της Αττικής, το Καλλιτεχνικό του Γέρακα, τα μουσικά σχολεία της Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας καθώς και αυτά της Πελοποννήσου.




Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιείται εκδήλωση με καλλιτεχνικά δρώμενα από όλα τα μουσικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας καθώς και από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ενώ θα ακολουθήσει πορεία.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκδήλωση θα διοργανωθεί από τα μουσικά σχολεία του νησιού και από το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Ηρακλείου.



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013, 12:55

Δεν υπάρχουν σχόλια: