Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

 

Nα δημιουργηθεί άμεσα τρίτο τμήμα για την A’ Δημοτικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνη, ζητούν οι γονείς των μαθητών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης προχωρούν αύριο, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 8:00 το πρωί οι γονείς των μαθητών της Α’ τάξης Δημοτικού, ζητώντας να δημιουργηθεί άμεσα τρίτο τμήμα για την Α’ Δημοτικού.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Βοσπόρου έμπροσθεν του σχολείου.

«Εμείς οι γονείς της Α’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχοντας εξαντλήσει κάθε μέσο ενημέρωσης προς κάθε αρμόδιο, βρισκόμαστε ακόμα στην κατάσταση να υπάρχουν 2 τμήματα από 25 μαθητές ενώ σε αυτές περιλαμβάνεται αριθμός μαθητών που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης και τμήματος ένταξης» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση των γονέων των μαθητών της A’ Δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

 Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και σημαντικές ελλείψεις, που μέχρι σήμερα δεν έχουν καλυφθεί.

Εμείς οι γονείς της Α’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχοντας εξαντλήσει κάθε μέσο ενημέρωσης προς κάθε αρμόδιο, βρισκόμαστε ακόμα στην κατάσταση να υπάρχουν 2 τμήματα από 25 μαθητές ενώ σε αυτές περιλαμβάνεται αριθμός μαθητών που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης και τμήματος ένταξης.

Καταλαβαίνουμε ότι με αυτήν την ασφυκτική κατάσταση ούτε οι δάσκαλοι μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, ούτε οι μαθητές στην ευαίσθητη πορεία της ένταξης τους να βοηθηθούν κατάλληλα.

Καλούμε τους αρμόδιους (Δ’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δήμος Νέας Σμύρνης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Νέας Σμύρνης, Ένωση Γονέων Νέας Σμύρνης) την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 ώρα 8:00 π.μ. να παρευρεθούν στον πεζόδρομο της οδού Βοσπόρου έμπροσθεν του σχολείου μαζί μας, να πάρουν θέση και να συμβάλουν ώστε:

να δημιουργηθεί άμεσα τρίτο τμήμα για την A’ Δημοτικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: