Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

1547774
από Ν.Π  04/08/2015 5:17 μμ.,
ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Covington- Kentucky - Ένας αναπληρωτής σερίφης και  δύο παιδιά αλυσοδεμένα του δημοτικού σχολείου με ειδικές ανάγκες, προκαλώντας τους πόνο και τραύματα, σύμφωνα με μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε  από την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών- the Children ’s Law Centre, and Dinsmore & Shohl.-( https://www.aclu.org/legal-document/sr-v-kcsd-complaint)
 Τα παιδιά ήταν τόσο μικρά( ένα 8άχρονο αγόρι και ένα 9άχρονο κορίτσι) και οι μπάτσοι είχαν κλειδώσει  τις χειροπέδες γύρω από τους δικέφαλους μυς των παιδιών και τα  χέρια τους πίσω από την πλάτη τους. Το ενοχλητικό βίντεο δείχνει το αγόρι  SR να είναι αλυσοδεμένο και να κλαίει από τον πόνο. Έχει  διαταραχή ελλειμματικής προσοχής υπερκινητικότητας (ADHD) και ιστορικό τραύματος.
https://www.youtube.com/watch?v=D_Lbp-Hlhfg
Το κορίτσι, LG με δύο φορές τις  χειροπέδες πίσω από την πλάτη του δικεφάλου της, προκαλώντας επίσης βασανιστικό πόνο . Έχει ADHD  και άλλες ειδικές ανάγκες. Και τα δύο παιδιά τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά που σχετίζονται με την αναπηρία τους
 Σε εθνικό επίπεδο, οι μαθητές με αναπηρία αποτελούν το 12 τοις εκατό του πληθυσμού των φοιτητών, αλλά το 75 τοις εκατό των φοιτητών που δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα περιορίζονται από τους ενήλικες στα σχολεία τους, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ. Αυτές οι φασιστικές πρακτικές συμβάλλουν  επίσης στο σχολείο-φυλακή  όπου τα παιδιά διοχετεύονται από τα δημόσια σχολεία και στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ειδικές ανάγκες, αλλά αντί της λήψης των απαραίτητων εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών  συχνά τιμωρούνται και πετάγονται  έξω από την παιδεία.
 Οι μειοψηφικές ομάδες με άλλο χρώμα και οι σπουδαστές με αναπηρίες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στις φασιστικές τάσεις του εκπαιδευτικού αυτού συστήματος. Ένα παιδί σε αυτή την περίπτωση είναι Λατίνος, ενώ το άλλο είναι αφροαμερικανός.
Περισσότερα-http://revolution-news.com/lawsuit-targets-sheriffs-handcuffing-of-children-in-the-classroom/
ΥΓ Σκέφτηκα πολύ για να ανεβάσω ολόκληρο το βίντεο αλλά νομίζω ότι είναι το σωστό.
ΑCAB

Δεν υπάρχουν σχόλια: