Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Με έγγραφό του το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι επήλθε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής των εργασιών της Κ΄ Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος Βουλή των Εφήβων. Συγκεκριμένα, οι εργασίες της Κ’ Συνόδου θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στο χρονικό διάστημα από 6 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2015 και όχι στις αρχές Ιουλίου 2015, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί στη σχετική εγκύκλιο.
Η αλλαγή αυτή κρίθηκε αναγκαία για λόγους που αφορούν στο γενικότερο προγραμματισμό των εργασιών του Κοινοβουλίου. Το υπουργείο υπενθυμίσει ότι τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στο τηλ. επικοινωνίας: 210-36.92.411.
newsbeast
Να παψει η εκλογη των αντιπροσωπων των μαθητων στη βουλη των εφηβων να γινεται απο καθηγητες. Οι μαθητες/τριες εχουν προσωπικοτητα, διανοια, πληροφορηση,κριση και υπευθυνοτητα για να εκλεγουν οι ιδιοι τους αντιπροσωπους τους και να διεκδικουν τα δικαιωματα τους. Να σταματησει τωρα η βαθια αντιδημοκρατικη αυτη επιλογη του υπουργειου που φερει τον κιβδηλο τιτλο ''εκλογη αντιπροσωπων'' και που υποβιβαζει τον μαθητικο κοσμο σε ενα αβουλο και ανικανο πληθος που δε μπορει να διαχειριστει τα προβληματα του.Οι μαθητες /τριες ειναι ικανοι αν τους δοθει η ελευθερια να κρινουν ποιοι θα τους αντιπροσωπευουν και πως θα διεκδικησουν τα αιτηματα τους. Τερμα στον σκοταδισμο που τους υποβιβαζει σε ρες της εκπαιδευσης.
διογενης

Δεν υπάρχουν σχόλια: