Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

 


«Δε θα ανεχτούμε να θεωρείται ακόμη μια φορά το δικαίωμα των παιδιών μας στη μόρφωση «κόστος»

Η Ομοσπονδία Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα (09/10) και ώρα 11:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για τα κενά εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο και Λύκειο Συκιάς.

Συγκεκριμένα:

Σύσσωμοι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του Γυμνασίου και Λυκείου Συκιάς Χαλκιδικής προχώρησαν σε μια δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα σχολεία έχοντας στο πλευρό τους την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και απαιτώντας να καλυφθούν τώρα τα κενά σε εκπαιδευτικούς.

Στο Γυμνάσιο Συκιάς λείπουν Φιλόλογος, Μαθηματικός, Φυσικός, Θεολόγος, Οικονομίας, Τεχνολογίας, Αγγλικών, Γερμανικών, Γυμναστής, Μουσικής, Εικαστικών και στο Λύκειο Συκιάς λείπουν Φιλόλογος, Μαθηματικός, Φυσικός, Θεολόγος, Οικονομίας, Αγγλικών, Γερμανικών, Γυμναστής με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί ήδη εκατοντάδες ώρες μαθημάτων.

Δε θα ανεχτούμε να θεωρείται ακόμη μια φορά το δικαίωμα των παιδιών μας στη μόρφωση «κόστος»!

Να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε εκπαιδευτικούς σε όλα σχολεία!!!!

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλεί Ενώσεις, Συλλόγους, γονείς, εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9/10/2024 στις 11.00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Λεωφ.Γεωργικής Σχολής 65, κτἰριο ZEDA).

Για την παράσταση διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει πούλμαν από τη Συκιά στις 9.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: